ANXIETATE SI DEPRESIE


Click aici pentru a afla daca ai una din urmatoarele stari: Anxietatea, Depresia, Stresul, Atacurile de panica, Starile de nervozitate si furie, Dependentele, Insomnia, Psihogene ( frigiditatea, impotenta, ejacularea precoce, probleme cu erectia, anorgasmia).

Toata negativitatea este produsa prin negarea prezentului.
Anxietatea, apasarea, tensiunile, stresul, ingrijorarea, toate formele de frica sunt cauzate de prea mult viitor sau trecut si prea putin prezent. PREZENTUL este realitatea care dizolva trecutul si viitorul!

Fiecare gand plin de frica este DESPRE VIITOR, despre ceva ce ar putea sa se intample. Majoritatea oamenilor sunt familiarizati cu "filmele mentale" care le produc stres si anxietate, si va tin treji noaptea, in timp ce corpul vostru sta intins, confortabil, la caldura in pat.

In starea obisnuita de veghe, voi nu folositi gandurile ci ELE VA FOLOSESC PE VOI. S-ar putea spune ca voi SUNTETI POSEDATI DE GANDURI. Ele sunt de fapt o conditionare a mintii colective care exista de mii de ani. Voi nu vedeti niciodata lucrurile asa cum sunt ele cu adevarat, ci distorsionate si reduse la etichete mentale, concepte, judecati, opinii si tipare reactive. Identitatea de sine este redusa la o poveste pe care TINETI MEREU SA O SPUNETI IN MINTE. "Eu si povestea mea" – in starea de netrezire, ea este tot ce viata reprezinta pentru voi, totul este redus la acest lucru –atunci nu mai puteti fi fericiti mult timp, pentru ca nu mai sunteti voi insiva.

Frica se pare ca se afla in spatele majoritatii emotiilor negative. Cum te poti elibera de ea? Prin procesul de DEZIDENTIFICARE.

Majoritatea starilor emotionale negative sunt cauzate de gandirea disfunctionala. Emotiile sunt reactii ale corpului la ganduri. De exemplu, nemultumirile, resentimentele, vinovatia … dispar atunci cand vocea din capul tau se opreste si nu iti mai spune vechile ei povesti. Frica dispare si ea atunci cand mintea NU mai creeaza scenarii viitoare… de niciun fel! Corpul reactioneaza la ele ca si cand ar fi o realitate prezenta.

Nu te preocupa de rezultatele actiunii tale, ci doar acorda atentie actiunii insasi. Rezultatul va veni prin propria lui vointa!

Pentru majoritatea oamenilor, gandirea este involuntara, compulsiva si chiar vicioasa, ca un drog. Multi sunt torturati zilnic de mintile lor, de vocea din capul lor, care nu se opreste niciodata din comentat.