Bine De Stiut


Aparitia unei afectiuni, este rezultatul unui dezechilibru in organism, iar pentru vindecarea acesteia, va trebui mai intai, sa facem o reechilibrare energetica a intregului organism, pentru indepartarea cauzelor ce au dus la aparitia bolii (afectiunii), apoi urmeaza procesul de vindecare al afectiuni.
Terapiile alternative si remediile naturiste sunt tratamente 1oo% naturale, eficiente si usor de urmat, fara efecte secundare, avand rezultate exceptionale, cu procent de peste 80% reusite, si din acest motiv reprezinta o sursa ideala de sanatate, si la indemana tuturor.

Cauzele aparitiei majoritatii afectiunilor:
De-a lungul istoriei oamenii s-au straduit sa gaseasca un sens personal cauzelor bolii si suferintei iar toate culturile inclusiv cele occidentale ne-au oferit dovezi care sustin teoria ca suntem ceea ce gandim. Din ce in ce mai mult, informatii pretioase, ne ajuta sa constientizam ca gandurile si atitudinile noastre sunt elementele care alcatuiesc cadrul realitatii in care traim si posibilele cauze ale aparitiei diferitelor afectiuni. La baza tuturor blocajelor si disfunctiilor fizice si psihice, stau credintele si principiile de viata, perceptiile pe care ni le formam de-a lungul experientelor traite care din pacate si de cele mai multe ori sunt eronate si cu efecte negative asupra organismului.

Degradarea organismului, datorita aparitiei bolilor, este influentat de urmatorii factori:

Factori externi: Poluarea
factori de mediu: datorita supertehnologizarii si industrializarii si a subtierii stratului de ozon;
toxine: tratamente medicamentoase in exces, alimentatie procesata cu concentratii mari de E-uri si chimicale (prduse fast-food), apa impura cu diferite sediment in exces (bacterii, virusi, microbi ), medii de lucru toxice, etc...

Cu alte cuvinte,toti acesti factori si multi altii accelereaza procesul de deteriorare a inimii, articulatiilor, creierului si sistemului imunitar. Efectele imbolnavirii accelereaza procesul de imbatranire prematura. Fenomenul de imbatranire induce disfunctii (tiroidiene, scaderea secretiei hormonului de stimulare tiroidiana TSH si hormonului T3), modificarea rezistentei la imunitate, menopauza prematura (indusa de oprirea activitatii ovarelor, modificare ce apare si la nivelul sistemului nervos central), infertilitate in ambele sexe, exemplele putand continua...

Factori interni: Stresul
• lipsa solutiilor la afectiuniile de care suferim, incercand mai multe tratamente fara succes;
• cauzat de problemele vietii cotidiene si agitatia rezolvarii acestora;
• oboseala fizica si psihica, suprasolicitari, grija zilei de maine, alimentatia precara (saraca in substante nutritive), lipsa de miscare (sedentarismul), blocaje emotionale, stari de anxietate, o serie de frustrari interioare, lipsurile materiale, etc...
• abuzul excesiv de alcool si tutun, stil de viata dezechilibrat, mostenirea genetica si alte obiceiuri nocive.

Multe dintre aceste afectiuni se instaleaza prematur, chiar daca simptomele nu apar la inceput, afectiuni degenerative grave precum cancer, diabet, Parkinson, Alzhaimer, se instaleaza in tot mai multe cazuri la varste tinere, de aceea, din pacate dintr-o mie de motive (lipsa de timp bani, informatii, etc), multi neglijam propria sanatate dandu-ne seama cand uneori este deja prea tarziu.

Este Bine De Stiut!
Este important ca la inceputul terapiei sa nu se intrerupa tratamentul medicamentos, daca acesta exista, urmand ca pe parcursul terapiilor acesta sa se reduca, pana la intreruperea totala.
Pentru rezultate optime este bine ca sedintele de tratamente sa nu fie intrerupte nici macar o zi, si respectarea intocmai a indicatiilor terapeutice.