47

Vreau, Am nevoie, Trebuie sa am, Nu Indeajuns, Mie, Mine si Mai Mult Decat

Formele mentale „mie”, „mine”, „mai mult decat”, „vreau”, „am nevoie”, „trebuie sa am”, si „nu indeajuns” tin nu de continut, ci de structura egoului. Continutul este interschimbabil.

Cata vreme  nu veti recunoaste acele forme mentale in interiorul vostru, cata vreme ele raman la nivel inconstient, veti continua sa credeti ceea ce va spun ele, si veti fi condamnati sa actionati pornind de la acele ganduri inconstiente, condamnati sa cautati si sa nu gasiti – deoarece atunci cand opereaza respectivele forme mentale nu veti putea fi satisfacut de nicio posesiune, de niciun loc, de nicio persoana sau imprejurare.

Niciun continut nu va va satisface, atata vreme cat structura egoistica ramane neschimbata. Nu veti fi fericiti indiferent ce aveti sau obtineti. Veti fi mereu in cautare de altceva ce promite o mai mare satisfactie, promite sa desavarseasca sentimentul incomplet de sine si sa umple acel gol pe care-l simti in interior.

 

 

O părere la “Vreau, Am nevoie, Trebuie sa am, Nu Indeajuns, Mie, Mine si Mai Mult Decat

 1. Necunoscut

  citez „Niciun continut nu va va satisface… …sentimentul incomplet de sine si sa umple acel gol pe care-l simti in interior…”
  Vreau sa vin si eu cu un argument
  Degeaba alergati dupa materie, dupa sentimentul de burta plina, dupa fericire, impliniri. ACEL GOL nu se poate umple cu NIMIC din toate iluziile pe care le aveti. Exact cum la fiecare piesa lipsa de puzzle nu se poate pune oricare alta.
  Augustin spunea ca omul are un gol de forma lui Dumnezeu.
  cand omul a fost creeat, era in stransa legatura cu El.. dar din cauza neascultarii, cum si astazi sunt toate relele… cum sa nu isi intoarca fata de la noi?
  pentru ca Dumnezeu nu te tine cu forta langa El.. Tu trebuie sa il cauti, pentru ca tu ai rupt legatura si il respingi. Te macina constiinta, te sperie necunoscutul de dupa..
  Dar din moment ce in mana Lui stau toate, chiar si sentimentele.. de la el poate veni implinirea, satisfactia, fericirea, pacea sufleteasca.. si nimeni nu ti-o poate lua.
  Va doresc lumina, calauzire, si pace
  alergati dupa lucrurile care se merita- eterne, nu are rost sa va risipiti viata cu gunoaie
  Traiti, stiind ca toate v-or fi rasplatite, si vom da socoteala in fata unui Dumnezeu drept !
  Bless u

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete și atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>