Ce este si ce face BioEnergo-Terapeutul


Bioenergia este un cuvant care desemneaza toate fluxurile energetice pe care cu simturile nostre fizice nu le putem identifica si trebuie sa ne folosim structurile fizice de vibratii superioare pentru a face acest lucru.

Bioenergoterapeutul de obicei este o persoana cu inclinatii spirituale si are campuri foarte puternice datorita acestui fapt, dar in acelasi timp are si o inclinatie naturala, innascuta catre acest aspect al realitatii. Terapeutul practic, dupa ce identifica sursa problemelor lucreaza asupra lor lasand sa treaca prin corpul lui exact acele fluxuri necesare pentru echilibrarea, vindecarea sau completarea fluxurilor energetice din structurile pacientului. Asadar pentru a putea face pasi pe acest drum trebuie sa va alegeti o metoda de identificare a acestor neregularitati in structurile campurilor, corpurilor, la nivelul chakrelor, al meridianelor energetice.

Pentru ca terapeutul practic, dupa ce identifica sursa problemelor lucreaza asupra lor lasand sa treaca prin corpul lui exact acele fluxuri necesare pentru echilibrarea, vindecarea sau completarea fluxurilor energetice din structurile pacientului. Asadar pentru a putea face pasi pe acest drum trebuie sa va alegeti o metoda de identificare a acestor neregularitati in structurile campurilor, corpurilor, la nivelul chakrelor, al meridianelor energetice.

Terapeutul conduce pacientul pe mai multe cai, in functie de deschiderea pe care o are, si in acelasi timp poate oferi diverse exemple, sfaturi sau directii pe care le poate urma pentru a ameliora si intelege situatiile care ii produc limitarile si blocajele ce duc la boala.

In primul rand terapeutul este doar o antena, un "medium" bun pentru acele energii, algoritmi si informatii necesare vindecarii. Ceea ce vindecatorul face, de obicei se petrece la nivelul structurilor energetice - cu cat mai subtile cu atat mai benefice si cu rezultate mai bune si mai rapide - dar se poate lucra si la nivelul organelor fizice pentru ca toate acestea sunt plamadite din aceiasi energie si lumina, doar de vibratii diferite.

Ca in cazul oricarei medicine, fie ca e vorba de bioenergie, fie ca e vorba de homeopatie sau medicina alopata, tehnicile propriu-zise nu sunt de ajuns, nu sunt necesarul complet de experienta de care sufletul tau are nevoie. Pentru ca orice boala are ca si cauza o neintelegere, o constientizare gresita sau un necesar de experienta in viata, in fizic pentru misiunea pe care ne-am asumat-o. Fiecare medicina trateaza la niveluri diferite simptomele care se manifesta la niveul corpului, la nivelul mental sau la nivel de sentimente/trairi. Echilibrul acestor structuri aduce acea stare de vindecare spre care cu totii, intentional tindem. Iar atunci cand intelegem ca de exemplu, mania este echivalenta a 100 de pachete de tigari si nu asupra corpului fizic ci asupra corpului astral, care este scutul corpului eteric avem putin din "THE BIG PICTURE".

Bioenergia este peste tot in Univers, exista mai nou calcule ale lui Nassim Harramein prin care s-a si demonstrat potentialul energetic al ne-creatului, al ne-vazutului. Si desigur ca pe intentie energia lucreaza pentru vindecare si o poate face mai bine decat orice alt instrument cunoscut omului, mai putin inima sa, sufletul sau. Poate face minuni acolo unde alte metode au dat gres. Pentru ca poate lucra pe structuri inalt vibrationale ale omului si rezolva problemele acolo. Poate deschide constiinta. Dar ceea ce nu poate face si e pana la urma ceva ce fiecare trebuie sa faca: sa traiasca viata si sa inteleaga de ce actiunile pozitive care vin din suflet sunt amprenta acestuia si atunci cand ele curg natural inseamna ca esti in axa Divina a fiintei tale infinite.