Consultare on-line


De multe ori clientii nostri prefera un mediu familiar atunci cand se discuta probleme personale. In acest fel, avem placerea de a fi in masura sa oferim o consultare on-line discreta. Cosultarea online este similara cu sesiunea de "fata in fata" si difera numai in faptul ca sesiunea se desfasoara online.

Daca te confrunti cu una din starile descrise mai pe larg aici: Anxietate-Depresie-Stres (afectiuni mentale ) sau Afectiuni in Fizic, si vrei sa afli cat mai multe despre afectiunea care te copleseste, plateste doar o sedinta de diagnosticare si afla cat mai multe informatii despre starea propriu-zisa.
Macar sa ai habar cu ce te confrunti, de unde "a plecat", si cum o poti vindeca.

Oricine de oriunde in lume poate beneficia de aceasta sesiune-diagnosticare-online. Are nevoie doar de un laptop sau calculator de birou conectat la internet si un webcam.
Nu trebuie sa te deplasezi la un ghiseu de banca sau oriunde altundeva pentru a plati aceasta sesiune de diagnosticare, poti plati de acasa cu cardul tau bancar.
Aceasta sesiune costa, nu mai mult de 12 euro, iar timpul alocat unei sedinte este de 50 de minute.

Sesiune-Diagnosticare-Online

Dupa ce sesiunea a fost platita, reveniti pentru a stabili o programare.
In caz ca nu doriti sa platit cu cardul, ne putei contacta si va putem da detalile bancare.

Procesul este destul de simplu. Toate consultarile online sunt realizate prin intermediul Skype. Acest software este gratuit pentru a putea fi descarcat si folosit. Acesta ofera pacientului si terapeutului o conexiune de voce si video de inalta calitate pe calculatoarele lor.

Pentru a te pregati pentru consultare on-line, asigurati-va ca ati finalizat urmatoarele etape:
• Descarca si instaleaza software-ul Skype.
• Creeaza un cont Skype pentru tine sau poti folosi un cont existent.
• Asigurati-va ca aveti boxe sau un set de casti cu microfon de calitate, astfel incat calitatea apelului de consultare este acceptabila.

Daca aveti nelamuriri sau pur si simplu vreti sa ne adresati cateva intrebari, ne gasiti online:
https://www.facebook.com/laurentiumargaBioenergoterapeut
Skype: Laurentiumarga