Despre


Marga Laurentiu este avizat de catre ORDINUL PRACTICIENILOR DE MEDICINA COMPLEMENTARA / ALTERNATIVA din Romania, ca Terapeut in Terapii Complementare (cod COR 322907).

Inregistrat in Registrul Unic al Practicienilor de Medicina Complementara / Alternativa cu specializarea in bioenergoterapie Nr. 69-031.

Cabinetul de Medicina Complementara Alternativa din Ramnicul Valcea, va ofera o cale de vindecare a oricarei afectiuni si, este o cale naturala si sigura.
Eficacitatea terapiilor alternative si metodele de regenerare si functionare a organismului fara ajutorul tratamentelor medicamentoase, activeaza in profunzime procesul de autovindecare.

Organismul este ajutat pe cale naturala sa-si activeze functionalitatea tuturor organelor, fara ajutorul altor tratamente toxice sau nepotrivite care nu ar face decat sa trateze simptomatologia de efect pentru o perioada scurta de timp lasand in urma afectiuni poate mult mai grave decat erau inainte de a incepe un astfel de tratament.

Terapii alternative sunt usor de urmat, iar procesul de detoxifiere si purificare prin metodele noastre de tratamente bazate pe bioenergoterapie si altele, ajuta in intregime procesul la nivel profund de vindecare a cauzelor care au degenerat pe parcursul timpului in diverse afectiuni.

Toate bolile incep in corpul energetic cu multi ani inainte ca acesta sa se manifeste in corpul fizic, de ex. un cancer incepe cu 6-8 ani inainte ca el sa apara ca boala fizica, astfel ca gandurile si atitudinea noastra genereaza experiente uneori greu de suportat, existand momente inevitabile de dezechilibru care ne limiteaza viata. Sanatatea fiecaruia dintre noi este lucru cel mai de pret, deoarece printre alte motive, fara sa simtim starea de bine in corpul nostru nu ne putem bucura pe deplin de fiecare zi din viata noastra, de satisfactiile pe care ni le creeam si multe alte lucruri frumoase.

Toti pacienti vor beneficia pe intreaga sesiune de tratament, invataturi care au la baza cunoasterea si intelepciunea, evolutia personala, care va promova apartia vindecarii mult mai rapide.

Nu mai conteaza cat de degradat este corpul tau la acest moment-nu mai exista nici un motiv pentru care sa trebuiasca sa suferiti si mai mult, nu mai exista nici un motiv pentru care sa stagnati in ceea ce se numeste suferinta bolii!

Daca sunteti deprimati si v-ati pierdut speranta in aceasta stare emotionala ar trebui sa incercati o ultima speranta! S-ar putea sa functioneze si pentru dumneavoastra cum au facut-o si altii!

Afectiunea pe care o aveti si sanatatea pe care v-o doriti nu a venit in urma niciunei promisiuni medicale a niciunei promisiuni legate de diete sau regimuri? Cati dintre voi nu aveti acasa provizii intregi de medicamente si vitamine care promit sanatatea, energia si echilibrul de care aveti nevoie? Daca dupa toate aceste incercari problema a ramas nerezolvata ba inca ati devenit plini de frustrari si v-ati pierdut speranta, daca tot ceea ce cunoasteti nu v-a adus nimic bun, atunci aveti nevoie de mai multa cunoastere si aveti nevoie de mai multe oportunitati!

Cu fiecare zi realizam importanta confortului psihic in toate aspectele vietii noastre cotidiene. De fapt, ceea ce noi ne-am obisnuit sa numim boala este rezultatul unor profunde dizarmonii in plan mental-emotional.

Suferinta fizica poate fi interpretata ca semnal de alarma cu privire la atitudinea eronata a individului in raport cu propria viata. Tocmai de aceea e bine sa ne reamintim cat mai des faptul ca bunastarea sufletului este cheia sanatatii.