Evenimente

Evenimente 2020

Eveniment luna Octombrie 24 - 30 Octombrie!

Evenimentul începe de sâmbăta 24 Octombrie ora 16:30 până Vineri ora 10:00 30 Octombrie!
Locația este în comuna Daesti la 10 minute cu mașina de râmnicu Vâlcea, drumul este asfaltat si este în zona de munte Vâlceană, retrasă pentru activitățile noastre de dimineață până seară, plus nopțile răcoroase fiindcă suntem lângă pădure montană.
Mâncarea ne o facem noi afară la foc de lemne cât și în bucătăria pensiuni, iar la curățenie și mâncare participam cu toții!
Se lucreaza de la ora 08:30 până la ora 13 sau 14, apoi activitatea reîncepe de la ora 16:30 până seara!
Mesele sunt dimineața, după-masa și seara!
În prețul de 3000 de lei sunt incluse: mâncarea, cazarea și participarea!

Mai Multe Detalii!

In acest eveniment de 6 Nopti si 7 zile o sa inveti cum sa iti eliberezi spatiul mintii, cum sa ramai in prezent, si cum sa iti opresti Eul mental care te zapaceste cu povestile lui interminabile. Mai pe scurt, cum sa scapi de aceasta galagie mentala!
In aceste zile pe care o sa le petrecem impreuna, o sa invatam de dimineata pana seara cum fim totali in acest moment unic chiar daca mergem, conducem, bem cafeaua, mancam, sau pur si simplu stam sa privim natura sau discutam cu celalalt.
Se invata cum sa fie total constient in orice situatie si orice circumstanta pe care manifestarea prin constiinta t il ofera!
La mancare si curatenie o sa participe toata lumea prin rotatie, iar trasele prin padure si pe langa lac sunt exceptional de frumoase si pline de viata!
In acest eveniment se mai invata si ceea ce inseamna disciplina in conversatie sau fata de celalalt, bineinteles prin bun simt si atentie desavarsita.
Programul este de dimineata de la orele 08:00 pana la orele 22:00 unde toata lumea se duce la culcare pentru odihna, fiindca a doua zi iarasi incepe fara intarziere de la orele 08:00. Dupa-masa este o pauza de cateva ore unde si acolo cine doreste avem parte de activitati constiente de grup sau comunitate, mergand dupa lemne prin padure, ajutand la bucatarie, stand in liniste cu noi insine cu o muzica usoara sau cine doreste un somn in aer liber!
Pentru a putea vedea cateva poze de la evenimentele trecute, poti sa ti arunci curiozitatea pe aceste poze si clipuri Vezi galeria
Va astept cu drag si curiozitate!

Inscrie-te acum!