Lucreaza cu Laurentiu Marga

Lucreaza in exclusivitate cu Laurentiu Marga


A lucra pe viu cu Laurentiu Marga este total diferit fata de a-l asculta. Atunci cand acest eveniment se intampla, sa te intalnesti face to face cu Laurentiu Marga, te asculta, te simte, te traieste, te adulmeca, si imediat se pliaza pe felul tau de a fi si felul tau de intelegere, pentru a creea comuniunea si comunicarea intre tine si Laurentiu, apoi imediat iti arata solutia cea mai rapida, necesara si potrivita pentru Tine!

Comunicarea se face de la cap la cap, adica totul este logic si simplu de inteles prin limbajul mental, dar comuniunea se face de la inima la inima, si aceasta se poate intampla doar prin fuziunea lui Laurentiu Marga cu tine, prin luciditatea si vigilenta fiecarui moment, a Acestuia! Acest serviciu este exclusivist si se contacteaza prin e-mail pentru o programare personala sau direct telefonic!

Dacă aveți anxietate ușoară, noi vă învățăm cum să scăpați de ea în două săptămâni, iar dacă tiparul anxios este bine înrădăcinat, atunci va trebui să lucrăm mai mult! Se lucrează online, iar procedura constă în 2 săptămâni de muncă individuală. Aceasta conține trei ședințe video call, plus în fiecare zi, timp de 2 saptamani, câte doua telefoane pentru ajustare, suport și susținere!

Se lucrează și față în față, într-un mod diferit. Învățăm ființa cum sa se elibereze de surplusul anxios în orice situație, mergând, bând un ceai, o cafea, fumând o țigară, chiar și conducând. Te învățăm cum să fii stăpân pe situație, indiferent dacă ești la serviciu, pe stradă sau într-o ședință!

Te învățăm cum să faci față atacurilor de panică sau depresiei în toate situațiile, iar toată procedura aceasta este desfășurată doar în aer liber, plimbându-ne, servind un coffee sau un ceai, învățându-te cum să te Eliberezi și să te bucuri din nou de viață! După întâlnirea plină de informații și tehnici despre cum să te eliberezi, o să ai sprijin și suport din partea noastră timp de 2 săptămâni cu un telefon în fiecare zi!

Mai pe scurt, sunt doua proceduri simple, una este online pentru fiintele care nu se pot deplasa, iar cealalta este fata in fata!

Dacă tiparul anxios este unul ușor, atunci una dintre aceste două proceduri (online sau față în față) este suficientă, iar daca tiparul este mai vechi, atunci trebuie lucrat puțin mai mult. Dacă există întrebări, vă rugăm nu ezitați să ne contactați!

Laurențiu Marga