Vindecarea


Doriti sa aveti o mai multa energie ?
Multi dintre clientii nostri primesc sesiuni de vindecare cu BioEnergie, deoarece se simt blocati cu sanatatea, in relatii, in cariera, finante sau creativitate. Cand energia este blocata, te poti simtii stresat, epuizat si coplesit, dar tu constient de faptul ca nu functioneazi la capacitate maxima si cu certitudine esti capabil de mult mai mult!

Solutia este " BioEnergie sistem de vindecare ". Laurentiu Marga poate obtine rapid ca energia dumneavoastra sa curga din nou libera prin corpul, mintea si spiritul din interior spre exterior. Folosind doar tehnici de vindecare naturale de energie, noi, efectiv reechilibram fluxul de energie a corpului.

Responsabilitatea:
Sti diferenta fundamentala dintre cei care sunt bolnavi si cei care sunt sanatosi ? Oameni bolnavi vad boala lor ca rezultat al circumstantelor exterioare, si oameni sanatosi vad sanatatea lor ca pe ceva care l-au creat.

Informatia corecta:
Cand ai informatia corecta te poti opri din a repeta vechiile tipare si devi constient de ceea ce este nevoie pentru a crea sanatate si bunastare.

Energia:
Conecteaza-te la sursa! Cand te conectezi, ai o abundenta de energie, vitalitate si pasiune pentru viata. Cand esti deconectat te simti blocat, obosit si letargic, care in timp duc la stres si boala

Te poti vindeca singur!
Sti ca trupul tau are o capacitate uimitoare de a se vindeca ? Cand energia naturala a corpului tau curge liber si informatiile corecte sunt comunicate organelor, tesuturilor, celulelor, sangelui si oaselor, va creati un vibrant nou, sanatos in voi! Cu totii avem nevoie de ajutor in momentele in care ne simtim blocati sau cand dorim ca sanatatea noastra sa fie pe un loc mai bun. Laurentiu Marga va ofera instruire profesionala si personala, oferindu-va informatii de energie inalta, instrumente, resurse si tehnici puternice de vindecare naturala pentru a imbunatatii cu succes sanatatea dumneavoastra.

Iti poti creea sanatatea ta cu un plan de ingrijire!
Incurajam persoanele fizice de a avea un plan pentru sanatatea lor. Vedem clientii incantati atunci cand sanatatea lor se imbunatateste si simptomele lor dispar. Cu toate acestea, uneori oamenii aluneca inapoi in vechile tipare de stres sau boala. Din acest motiv, va recomandam tratarea la o sesiune lunara de Bio-Energie cu Laurentiu Marga, profesionist instruit care va va ajuta in mentinerea sanatatii dumneavoastra, in care va ajuta sa avansati la intregul vostru potential. De fiecare data cand rezervi o sesiune in avans, defapt oferi corpului tau un mesaj pe care il investesti in sanatatea ta. Clientii au simtit ca acest angajament afecteaza in mod direct sanatatea lor si bunastarea pe o perioada indelungata. Prin urmare, un tratament regulat, este un impuls eficient atat in fizic cat si psihic.

Ce rol joaca clientul in procesul de vindecare?
Practicantul nu face ca fluxul de energie sa curga prin intermediul unui client. La fel ca un rau, energia curge de la sine. Practicantul nu face decat sa elimine blocajele energetice, si asista ca energia sa curga mai liber prin corp. Se spune ca nu exista boli incurabile, ci oameni incurabili, adica acei oameni care nu participa in propria lor vindecare. Daca se rupe piciorul, medicul dumneavoastra va plasa o protectie de gips, dar cine se vindeca ? Cand ai leziuni, taieturi si vanatai cine le vindeca ? Le cerem clientilor pur si simplu sa fie deschisi la vindecarea cu bio-energie, dar trebuie inteles ca nu trebuie sa credem in ea, doar sa fim dispusi sa experimentam. Bio-Energiea a lucrat pentru mii de oameni si se poate lucra si pentru tine.