Eveniment spiritual în natură: 21-27 octombrie

Alăturați-vă nouă într-o călătorie de explorare a minții goale de conținut și a legăturii noastre cu propria noastra natura Interioara care salasluieste în noi dintotdeauna, în perioada 21-27 Octombrie, în pitorească zonă montană a Vâlcii.

Programul evenimentului

Data și ora: Evenimentul debutează Sâmbătă, 21 Octombrie, la ora 16:30 și se încheie Vineri, 27 Octombrie, la ora 10:00.

Locația: Comuna Daesti, la 15 minute de condus din Râmnicu Vâlcea. Locația este ușor accesibilă, situată într-un decor natural liniștit, ideal pentru activitățile noastre.

Organizare: Prima zi este dedicată cunoașterii reciprocă și socializării. Ne bucurăm de mese preparate tradițional și contribuim cu toții la păstrarea curățeniei și a armoniei locului.

Activități zilnice: Sesiuni de 3 ore dimineața și 2 ore după-amiaza, centrate pe eliberarea minții de conținutul gândirii, centrate pe momentul Prezent, centrate pe percepția pură ce răsare din Constiinta Divina.

Mese: Servim mesele dimineața, la prânz și seara, împreună, într-un cadru prietenos și relaxat.

Angajamentul tău: 5.000 de lei, care acoperă costul cazarii, meselor și participarea la activitățile evenimentului. În cazul în care faci parte deja din grupurile private ale Lui Laurențiu Marga, atunci angajamentul tău este de 4.000 de lei.

Beneficii

Vom explora tehnici și practici prin care să calmăm tumultul constant al gândurilor, facilitând astfel o stare de liniște și claritate interioară.

Vom învăța cum să acceptăm și să ne menținem într-o stare de lejeritate naturală, fără de ganduri, indiferent de activitatea în care ne aflăm - fie că e vorba de condus, degustat o cafea, luat masa sau pur și simplu de apreciat frumusețea naturii.

Fiecare interacțiune și moment petrecut împreună va fi o oportunitate de a exercita bunul-simț și o atenție desăvârșită față de noi înșine și față de ceilalți.

Vom explora cum să fim total conștienți în fiecare situație și circumstanță, descoperind astfel cum manifestarea prin conștiință poate îmbogăți fiecare aspect al experienței noastre.

Prin aceste practici și discuții profunde, vei fi ghidat către o explorare a adâncimilor conștiinței tale, deschizând uși către o nouă înțelegere și apreciere a misterului și frumuseții existenței.